Slimme apparaten zijn helemaal hip tegenwoordig en passen perfect in een modern nieuw interieur! Ze zien er niet alleen heel trendy uit, maar bovendien zijn ze vaak zuiniger, waardoor je minder geld kwijt bent aan energiekosten. Wij zetten de leukste gadgets hier voor je op een rij, zodat je jouw nieuwe woning meteen in kunt richten. Denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem woning of een slimme koffiemachine die een heerlijke kop koffie voor je zet terwijl jij nog in bed ligt. De toekomst is nu!

Slim alarmsysteem

Een handige toevoeging om jouw nieuwe woning extra te beschermen is een digitaal alarmsysteem. Met een alarminstallatie woning heb jij altijd een veilig gevoel en weet je dat jouw eigendommen goed zijn beveiligd tegen ongewenste indringers. Een slim alarmsysteem is draadloos en snel te bedienen via een app op je smartphone of tablet. Je kunt de beelden van de HD-camera overal bekijken om te zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. Merkt het systeem een verdachte situatie op? Dan krijg je direct een melding op je mobiel.

Slimme verlichting

De hele tijd van de bank op moeten staan om naar de lichtschakelaar te lopen is tegenwoordig niet meer nodig! Dankzij slimme verlichting kun je alle lampen in jouw woning bedienen vanaf je smartphone of tablet. Je kunt zelfs een spraakassistent instellen zodat je met jouw stem de lampen kunt bedienen. Ook handig wanneer je van huis weg bent: zo kun je ook op afstand altijd een lamp inschakelen om jouw woning een bewoonde indruk te geven. 

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is een gave gadget waarmee je de vloer vrijmaakt van klein vuil. Je hoeft de robotstofzuiger alleen maar aan te zetten, hij doet verder al het werk. Door middel van een ingebouwde sensor herkent de stofzuiger zelf alle hoeken, muren en objecten, waar hij behendig omheen beweegt. Stofzuigen met de hand is dus echt iets uit het verleden!

Slimme koelkast

Slimme koelkasten zijn aan de binnenkant voorzien van een draadloze camera waarmee de koelkast ziet welke producten erin staan en wat de houdbaarheid ervan is. Sta je in de supermarkt en weet je niet wat er nog in je koelkast ligt? Dan kun je gewoon de bijbehorende app openen en de inhoud checken. Zo haal je nooit teveel eten in huis. 

Slimme koffiemachine

Een slimme koffiemachine is een koffiemachine die op afstand te bedienen is. Ook kun je een timer instellen op een bepaalde tijd, bijvoorbeeld op het tijdstip dat je wakker wordt. Zo kun je dus terwijl je nog op bed ligt alvast een heerlijk kopje koffie klaar laten maken. Een slimme koffiemachine onthoudt hoe jij je koffie drinkt, dus je hebt altijd het perfecte kopje koffie klaarstaan.