En als je toevallig al in Zwolle of omgeving woont: dan heb jij geluk! Want in Zwolle is een schitterende showroom gevestigd waar je terecht kunt voor de meest mooie badkamers en keukens. Je wordt er erg vriendelijk geholpen én, ook niet onbelangrijk, je krijgt er waar voor je geld. In deze showroom kun je zelf heerlijk, op je gemak, rondkijken, maar als je vragen hebt, dan staan de medewerkers direct voor je klaar.

Wat doe je eerst?

De kans is maar klein dat je de mogelijkheid hebt om in één keer de badkamer én de keuken aan te pakken. Je zult dus voor jezelf moeten bepalen welke ruimte de hoogste prioriteit heeft.

Wat doen de meeste mensen?

Eerst de keuken

Over het algemeen zullen mensen ervoor kiezen om eerst de keuken te verbouwen. De keuken wordt vaak het hart van het huis genoemd en dat is niet zonder reden. Zeker in de keukens Zwolle die je in de showroom ziet staan zie je dat de keuken een erg belangrijke plek inneemt. De keuken is immers de plek waar het voedsel wordt bereid en waar avonden lang aan de keukentafel wordt nagetafeld. Maar het is ook de plek waar je, ‘s ochtends voor je de hectiek van de dag weer instapt, even de tijd neemt voor een kopje koffie.

Het is dus belangrijk dat je je fijn voelt in de keuken. In jouw keuken. Je kunt een nieuwe keuken zo duur maken als je zelf wilt. Wil je alle luxe apparatuur die er te koop is, of ga je liever voor een wat meer basic keuken? Het kan allemaal!

Dan de badkamer

Natuurlijk is een fijne badkamer belangrijk. Je spendeert daar een flinke tijd per dag. Is de keuken klaar? Dan pak je de badkamer aan! In de badkamers Zwolle die in de showroom staan zie je dat geen idee te gek is. Wil jij én een inloopdouche én een bad én een toilet én een bidet? En dan ook nog voldoende opbergruimte en een badmeubel met twee wastafels? Het kan! De enige beperkingen die je hebt zijn de ruimte die je tot je beschikking hebt en, natuurlijk, het budget.

Hoe zorg ik ervoor dat ik deze verbouwingen kan betalen?

Het is een simpel antwoord: maar spaar! Spaar net zolang tot je écht die keuken en die badkamer kunt betalen die je op het oog hebt. Wil je toch wat besparen? Zorg dan dat je zelf al het sloopwerk en het voorwerk doet. Je kunt het plaatsen van de keuken en de badkamer overlaten aan de specialisten. Ook kun je er, in het geval van een keuken, voor kiezen om de bestaande keuken te upgraden. Je kunt de frontjes, de apparatuur en/of het werkblad laten vervangen. Zo ziet je keuken er weer als nieuw uit!

Welke verbouwing heb jij eerst aangepakt? De badkamer of de keuken?